Over Speelpracht

Speelpracht ontwerpt en vervaardigd duurzame en avontuurlijke speelobjecten. Dat doen wij met veel creativiteit en passie.  Samen met onze collega’s maken wij er een groene en avontuurlijke speelplek van waar kinderen naar hartenlust kunnen ontdekken en spelen. Wij leveren vakwerk en staan voor een professionele aanpak waarbij wij u compleet ontzorgen van ruwe schets tot uitvoering.

Een plek ingericht om te spelen voor zowel kinderdagverblijven, schoolpleinen, openbare ruimtes, recreatieterreinen als particulieren. Alle producten worden gekeurd volgens de norm EN1176 voor openbare speelplaatsen.

Een natuurlijke en duurzame speelplek waar kinderen naar hartenlust kunnen hutten bouwen, klimmen en gangen graven. Speelplekken waar kinderen op ontdekkingstocht gaan, hun grenzen leren kennen en met vriendjes kunnen spelen. Zo heeft iedere plek zijn eigen inspiratiebron waar wij graag met u meedenken.

Overal lekker spelen…

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijven met ruimte voor natuurbeleving. Waar peuters en kleuters leren genieten van het buiten zijn. Hun grenzen leren kennen, hun zintuigen ontwikkelen en hun fantasiespel kunnen spelen.

Schoolplein

Een groen schoolplein verbeterd de leerprestaties. Groen geeft rust, maar ook ruimte om te ontdekken. Om rustig te spelen of juist te ravotten. En daarna weer geconcentreerd te leren. Wij vergroenen het schoolplein graag met u.

Openbare ruimte

Openbare ruimte waar kinderen van alle leeftijden graag willen zijn. Een avontuurlijke speelplaats voor kinderen en een ontmoetingsplek voor ouders. Voor gemeenten en provincies. Wij helpen u graag bij het realiseren van een groene speelplek.

Recreatieterrein

Recreatieterreinen, campings, natuurbeheer waar wij onze visie vertalen naar een natuurlijke en veilige speelplek.